Καλώς ήρθατε

Image
Καλως ήρθατε στη σελίδα των δωματιών της Νίκης στο Λέντα.

Ο Λέντας είναι μια παραθαλάσσια μικρή πολη στο νομό Ηρακλείου στην Κρήτη και είναι το ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές. Το Λέντα επιλέγουν επίσης όσοι θέλουν να κάνουν ήσυχες διακοπές σε ένα μέρος όπου προσφέρεται σπιτική φιλοξενία, καθαρή θάλασσα και ηρεμία.

Στο Λέντα, βρίσκεται και η οικογενειακή επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια της Νίκης, η οποία προσφέρει άρτια εξοπλισμένα δωμάτια, που συνδιάζουν την άνεση και την ποιότητα στις διακοπές σας.

Τα Niki’s Rooms προσφέρουν στους επισκέπτες τους καθαρά και άνετα δωμάτια, με πρόσβαση στο internet κλιματισμό και υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Μέρος της οικογενειακής επιχείρησης είναι επίσης και το συγκρότημα δωματίων και διαμερισμάτων Πανόραμα, που προσφέρει εξίσου υπέροχη θέα στη θάλασσα και δωμάτια με εξοπλισμένη κουζίνα και κλιματισμό.

Στην οικογενειακή επιχείρηση της Νίκης, ανήκoυν τέλος και τα Studios Kατερίνα τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 3 άτομα, είναι επίσης άρτια εξοπλισμένα και φυσικά προσφέρουν καταπληκτική θέα στη θάλασσα.

Η Νίκη μέσα από τη φιλόξενη οικογενειακή της επιχείρηση μπορεί να κάνει την διαμονή σας στο Λέντα μια ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία που σίγουρα θα θέλετε να ξαναζήσετε και το επόμενο καλοκαίρι.


Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στις σελίδες μας, να γνωρίσετε τα άνετα και όμορφα δωμάτια μας και να επιλέξετε ποιο καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Niki's Rooms
Λέντας, Ηράκλειο, Ελλάδα:
Τηλέφωνο +3028920 95246
+306976 755055
E-mail: nikislentas@hotmail.com


View Larger Map

Routard wifi